Uberhaus

Hărțile și reprezentările geografice au fost întotdeauna un mijloc fundamental de orientare pentru ființa umană. Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au simțit nevoia să deseneze hărți ale teritoriilor în care au trăit sau au mers. În acest articol vom explora mai multă informație despre harta lumii din lemn 3D.

Fiecare dintre produsele noastre vin dintr-o inspirație. Astfel am selectat 3 moduri în care poate fi folosită harta din lemn 3D și care cu siguranță o să te inspire.

1. Cadou grozav și ecologic


În primul rând harta poate servi drept idee pentru un cadou minunat, atât pentru cei ce iubesc călătoriile, cât și pentru cei cărora le place să le planifice. Cu toții știm că a oferi un dar unei persoane care iubește să călătorească și a cărei casă este plină de amintiri din alte țări este dificil, dar nu imposibil, prin urmare, harta va deveni cel mai frumos cadou.

harta 3D cadou


2. Obiect interactiv


În același timp harta din lemn 3D pe lângă faptul că poate deveni un cadou ecologic, evident va avea și un efect educațional interactiv. Cu o astfel de hartă instalată în camera copiilor procesul de studiere a țărilor cu micii curioși se va transforma în unul cu adevărat distractiv. Având întreaga hartă a lumii mereu în fața ochilor, cunoștințele acumulate vor fi mai memorabile.

cadou harta camera copiilor


3. Element de decor


Al treilea mod în care harta poate fi utilizată este cel de decorare a spațiului. Aceasta poate fi punctul de atracție din casă sau din oficiu, servind drept un decor excelent, fiind compatibil cu majoritatea ideilor de design interior. Harta va adaugă o notă de clasă și spirit de aventură, care cu siguranță îi va uimi toți. Un astfel de decor își va găsi perfect locul în oficiile companiilor turistice, instituțiile de învățământ cu aceeași destinație, dar chiar și în companiile internaționale unde pot fi menționate oficiile companiei sau proveniența angajaților.

harta decor oficii


Harta 3D este realizată din placaj de mesteacăn de înaltă calitate, rezistent la umiditate, în cele mai comune și populare 3 culori de interior: stejar, nuc și pin.

Sunt disponibile patru dimensiuni: M (100 cm x 60 cm), L – (150 cm x 90 cm), XL (200 cm x 120 cm) și XXL (300 cm x 175 cm).

Întreaga hartă 3D este alcătuită din mai multe părți din lemn care pot fi unite cu precizie exactă, ca un simplu puzzle. Granițele și numele țărilor sunt gravate cu laser, fiecare detaliu trecut cu atenție de către producere.

Asamblarea hărții poate dura până la două ore, în funcție de dimensiunea aleasă. Însuși procesul de montare este unul foarte ușor și rapid, recomandabil pe suprafețele drepte și netede cu ajutorul unei benzi duble sau adezive.

Pionezele pentru a marca țările pe care le-ați vizitat, le puteți procura adițional, varietatea acestora fiind destul de vastă. Există o gamă largă, în formă de monumente, avioane, bărci, flăgulețe, etc.

flaguri

Retrăiește cele mai bune momente ale aventurilor tale, descoperă locuri noi și planifică-ți următoarea destinație.

Alege harta din lemn 2D/3D și personalizează-ți lumea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close
Close
Shopping cart